Nastradao prilikom rušenja stare kuće: Pomozimo Emiru Macanoviću iz Cazina da ode na liječenje u Holandiju

Naš sugrađanin Emir Macanović iz Gornje Koprivne nastradao je prilikom rušenja stare kuće i zadobio teške povrede. Cijeli zid je pao na njega, ima lomove oba kuka, također su napukle i lopatice, jetra mu je oštećena, a mokraćni kanali pretrgnuti. Oženjen je i ima troje djece, niko nije zaposlen.

ako bi bio bolje i ustao iz bolesničkog kreveta te mogao raditi i tako uzdržavati svoju porodicu, Emiru je potrebna operacija, i to u Holandiji, koja košta 6 801 eura, koje on, nažalost, nema.

Zbog toga se održavaju mnogobrojne humanitarne akcije, nedavno i veliki humanitarni koncert, kako bi se pomoglo ovom mužu i ocu troje djece, koji, kao i svi mi, zaslužuje priliku za sretan i zdrav život. U tome mu je potrebna pomoć humanih ljudi.

Emir se ovim putem zahvaljuje svima onima koji su do sada pomogli u prikupljanju potrebnih novčanih sredstava za njegovu operaciju na bilo koji način.

Ako i vi želite pomoći našem sugrađaninu, te njemu i porodici omogućiti dolazak ljepših dana, možete to uraditi uplatama na broj žiro računa naveden u prilogu, ili se javiti lično Emiru na broj telefona 061 370 902.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se