NBA igrač napravio dijete Srpkinji pa tvrdio da nije njegovo, ona je sad opet trudna – s njim

Foto: Instagram

DA SE sapuničarski scenariji odvijaju i u pravom životu dokazali su američka NBA zvijezda Paul George, košarkaš Indiana Pacersa, i striptizeta srpskog porijekla, Daniela Rajić.

Njihova priča ide ovako – Daniela i Paul prije tri godine su završili skupa na jednoj jahti, a ona je tu večer ostala trudna. Dobili su kći Oliviju zbog koje su završili na sudu jer je košarkaš tvrdio da on nije njezin otac, dok je Srpkinja tvrdila suprotno. Da bi dokazala da govori istinu, sama je platila DNK analizu koja je potvrdila da je Paul zaista otac djevojčice, a on je završio i s optužbom koja ga tereti da je pokušao platiti milijun dolara kako bi je nagovorio na pobačaj, piše Total Pro Sports.

Priča ide dalje. George je zatim tužio lijepu Srpkinju i tražio potpuno skrbništvo nad djevojčicom. Dugo su se (opet) povlačili po sudu da bi se na kraju složili da će podijeliti skrbništvo i zajedno sudjelovati u životu male Olivije.

Danas, tri godine kasnije, Daniela je opet trudna – i to ponovno s Paulom Georgeom. Na društvenim mrežama redovito objavljuje njihove zajedničke fotke, pa se čini da su sada pronašli pravu obiteljsku idilu.

Pa vi sad recite…

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se