NE ODUSTAJE OD NJE! Haris molio Radu NA KOLJENIMA da se pomire, a onda je mu ona uradila nešto što bi PONIZILO svakog muškarca!

– Rada se potpuno razočarala u Harisa kada je saznala da joj nije bio vjeran, a kada je vidjela fotografije dečka u krevetu sa drugom djevojkom, srušio joj se cijeli svijet. Danima je bila u depresiji i nije željela ni sa kim ni da se viđa niti da komunicira, a Haris je na sve načine pokušao da dođe do nje. Međutim, nije vrijedilo – otkriva na početku razgovora za VIP izvor blizak pjevačici i dodaje da je Rada u prvi mah isključivo tugu dijelila sa sestrom Majom.

Međutim, nekoliko nedjelja nakon što se situacija malo smirila, preuzela je drastičan korak.

– Iako je patila zbog Harisa, u jednom trenutku je jednostavno presjekla u glavi i riješila da mu se više nikada ne javi. Spakovala je sve njegove stvari u kutije i preko zajedničkih prijatelja mu poručila da se u određeno vrijeme pojavi ispred zgrade u kojoj su zajedno živjeli, ukoliko želi da pokupi svoje stvari. Haris je tada bio na nastupu van Beograda, pa je poslao prijatelja da odradi njegov prljav posao – kaže izvor i dodaje da je mladog pjevača ovaj gest bivše djevojke prilično osvijestio.

– Tek tada je shvatio šta je uradio i da je potpuno izgubio Radino povjerenje. U tom trenutku se osvijestio i shvatio da je ipak Rada žena koju voli i da je neće pustiti tako lako. Na sve načine je pokušavao da stupi u kontakt s njom, ali uzalud. U jednom trenutku je čak otišao u zlataru, kupio za nju vjerenički prsten i usred noći otišao pravo u njen stan – kaže prijatelj bivšeg para i otkriva da pjevačica nije bila impresionirana Harisovom namjerom.

Lupao je na njena vrata, a kada mu je Rada konačno otvorila, pao je na koljena i molio je da mu oprosti. Izvadio je vjerenički prsten za Radu, ona ga je uzela u ruku i svom snagom gađala Harisa. Rekla mu je da se odmah pokupi iz njenog stana i da usput vjerenički prsten baci u kantu za smeće, baš kao što je bacio i njihovu ljubav. Tek u tom trenutku je shvatio da je među njima gotovo i pokunjeno je otišao iz stana u kojem su živjeli zajedno – otkriva naš izvor i dodaje:

– Tokom njihove veze, opraštala mu je mnoge stvari, prelazila je preko brojnih ljubomornih scena, jer ga je iskreno voljela i željela je da njihova ljubav uspije. Mislila je da je Haris muškarac za koga će se udati, pa mu je sve greške praštala zbog činjenice da je mlađi od nje devet godina – kaže na kraju naš izvor.

Podsjetimo, Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli su vezu, nakon što je pjevačica uhvatila dečka u prevari. Oni su se zabavljali tri godine, a na početku romanse krili su da su zajedno.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se