NEKADA JE HARAO ESTRADOM: Džej Ramadanovski ostao bez prebijene pare, bolestan je i NEMA NIŠTA!

– Džeju je u posljednje vrijeme sve krenulo naopako. Navikao je da troši dosta para, a sada je bankrot. Svu ušteđevinu je potrošio na sebe, porodicu i prijatelje. Uvijek je bio džek i davao je i šakom i kapom. On je navikao da radi i stvara, ali sada je to nemoguće jer se ne osjeća najbolje. Mnogo kašlje i teško mu je da pjeva. Međutim, pošto mu je ponestalo novca, odrađuje unaprijed zakazane svirke, ali ne svakog vikenda, kao što je navikao. Čak se ni s prijateljima ne viđa, niti im je javlja. Broj telefona mu je stalno nedostupan – otkriva naš izvor.

Folker je ljetos ekipi Kurira ekskluzivno pročitao tekst njegove nove pjesme koju je trebalo da snimi do kraja godine, ali taj plan nije realizovao. Takođe se pohvalio da se sa Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom dogovorio o saradnji za novi album, koji još uvijek nije izdao. Marina nam je u više navrata rekla da se raduje što će Ramadanovskom uraditi nove pjesme, ali pošto one nikako da budu snimljene, pozvali smo je da vidimo o čemu je riječ – da li o parama ili nekom drugom razlogu.

– Nemam pojma šta se s njim dešava. Nije se javio nekoliko mjeseci. Ne znam gdje je i šta radi, uopšte se nismo ni vidjeli, a trebalo je da radimo – kaže Marina. Pozvali smo i Džeja za komentar, ali on je ostao nedostupan.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se