Naslovnica MAGAZIN Neki Novi Klinci pokazali velikima kako se pjeva i širi prijateljstvo Treći...

Neki Novi Klinci pokazali velikima kako se pjeva i širi prijateljstvo Treći krug najslađeg show programa na OBN-u Neki novi klinci, ovoga petka, pokazat će svu raskoš srca i talenta kod djece Balkana.

0

Pjevat će se većinom zabavne pjesme, a pozitivna energija i jake emocije osvojit će sve u studiju.

Ivana Selakov, Bojan Marović, Marina Tadić, Marina Stefanović, Nemanja Stevanović i Mirza Selimović na velikim su mukama ovoga petka. Čekaju ih teške odluke, dok djeca iskrenim emocijama i snažnom voljom krče put ka četvrtom krugu.

Ova će emisija pokazati kako je Marija Šerifović omiljena pjevačica djece ispod 14 godina, jer gotovo u svakoj emisiji najmanje se pjevaju dvije njene pjesme.

Osim njenih hitova, ovog puta izvodit će se i Kerber, Karolina Gočeva, Plavi Orkestar i mnogi drugi. Teške emocije odraslih ljudi mladi interpretiraju na svoj način. Upravo će to pokazati izvođenje Adilove pjesme „Prosjak i kralj“, što će se žiriju posebno dopasti, a ni publika neće biti ravnodušna.

Dvije će preslatke mlade dame pokazati kako se nastupa zajedno unatoč konkurenciji, te pokazati velikima kako se možemo takmičiti i na drugačiji način.

Podsjećamo, sve koji se u sezoni 2017./2018. žele takmičiti u Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH.

U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19. maja, dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21. maja kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak tačno u podne.

 

Loading...