Neobična odluka para iz BiH: Nermin i Kristina na svoje vjenčanje se dovezli biciklima

Naime, njih dvoje, u pratnji sina Feđe, na vjenčanje su se dovezli biciklima ukrašenim mašnama. Umjesto okićenih automobila i velike svadbe, uz desetak gostiju i bicikl kao prevozno sredstvo obilježili su svoj dan, prenosi ATV.

Razlog takve svadbe je što vole neobične stvari, kaže mladoženja.

– Ideja je došla od toga što nisam baš neki ljubitelj ovih običaja. Dan je lijep, zašto ne bi iskoristili priliku. Ionako svakodnevno vozimo bicikle – kaže mladoženja, Nermin Katana.

 Nije dugo trebalo da neobičnu ideju prihvati mlada. Kristina kaže da su ljubitelji biciklizma. Zato im je bilo logično da dugogodišnji zajednički život ozvaniče na dva točka.

– Suprug i ja volimo vožnju biciklima, kao i sin. To nam se nekako činilo prirodno da dođemo na sopstveno vjenčanje biciklima – ispričala je mlada, Kristina Katana.

Društvo im je pravio sin Feđa, koji je pronašao mjesto između roditelja sa svojim ukrašenim biciklom. Iako stalno sa mamom i tatom pređe kilometre u vožnji, danas mu je priznaje, najzabavnija.

– Bilo mi je lijepo kada smo se vozali biciklima – kaže Feđa.

Nisu samo mladenci na svadbu stigli dvotočkašima. Kumovi su odlučili da dan bude onako kako su mladenci zamislili, pa su odlučili da i oni dođu na biciklima.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se