Naslovnica MAGAZIN Nije prebolio: Pet znakova da i dalje pati za bivšom Napokon ste...

Nije prebolio: Pet znakova da i dalje pati za bivšom Napokon ste pronašli partnera s kojim uživate punim plućima. Sjajno vam je zajedno, obasipa vas pažnjom, ali u vama svako malo proradi crv sumnje. Evo kako ćete prepoznati da i dalje nije prebolio bivšu.

0

Stalno je spominje

U ovom slučaju izreka ‘nekad bilo, sad se spominjalo’ vam baš i ne ide na ruku. Ovo je vrlo očigledan razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u pozadini u njegovoj glavi, ili bolje rečeno u srcu. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije prebolio i da mu je još u svježem sjećanju.

 

Upoređuje je sa vama

Poređenja uopšteno nisu sastojak veze koji bi mogao da je unaprijedi ili učini vatrenijom. Kompliment poput onoga da imate osmijeh kao Hajdi Klum je dobrodošao, ali bilo šta drugo ne prolazi. Upoređivanje s bivšom možete da tolerišete prvih 48 sati veze, a nakon toga ističe test na tolerisanje nepoželjnih u vezi.

 

Nastavlja da se druži sa njom

Ne želite da budete jedna od onih koja ograničava svog muškarca, te stisnutih zuba izražavate podršku druženju svoje ljubavi s nekadašnjom djevojkom. Da, oni jesu samo prijatelji, ali ova bi drugarica morala da bude na sigurnoj udaljenosti veći dio vremena. U njegovoj blizini bi trebalo da bude eventualno na kafi poslije posla, i to ponekad u vašem prisustvu. Zašto da ne, možda biste i vi mogle da budete dobre poznanice.

 

Vodi vas na mjesta koja ga podsjećaju na nju

Ako vas stalno vodi na isto mjesto, na istu klupicu u parku ili restoran, pitajte ga zašto je upravo to mjesto toliko bitno. Ako vam odgovori da je to zbog toga što je tamo odlazio s bivšom, nije vrijeme za paniku, već za uzbunu. Panika odlazi ako odbija da pronađe neko vaše, sasvim lično mjesto.

 

Smeta mu ako je bivša u vezi

Ako vam dečko sav nezadovoljan i potišten saopšti kako bivša ima novog dečka, recite i vi njemu jednu dobru vijest. I on je u vezi, i to s vama, i svako nezadovoljstvo zbog nove ljubavi njegove bivše nije njegova niti vaša briga.