“Nikad nije kasno”: Počinje četvrti krug, a Dženan Lončarević je zaslužan za spektakl

IZVORavaz.ba

Prošle sedmice okončan je treći krug takmičenja u show programu “Nikad nije kasno” i bilo je i više nego uzbudljivo. Žiri je cijele ove sezone uživao u maestralnim interpretacijama nezaboravnih hitova natjecatelja iznad četrdeset godina i bilo je jako emotivno i teško oprostiti se od pojedinih kandidata.

Iako je prvi put u emisiji “Nikad nije kasno”, Dženan Lončarević je prepoznao, kako je i sam kazao, zašto je projekt najgledaniji u regiji i da to nije iz inata. Dobroj energiji u studiju doprinijela je i Izvorinka Milošević, a posebno je zanimljivo bilo njeno ispirativno komentiranje kandidata.

Šarm ovakvom takmičenju daju upravo članovi žirija koji su generacijski bliži kandidatima i razumiju njihovu želju da u estradnom poslu naprave nešto.

Sima Simić, Dijana Stojković Zirado, Zoran Đuranovic Đuzo, Azra Kozličić, Dragutin Dimitrijević Guta, Zoran Zoki Radanov, Nihad Avdić Nido i Javorka Pešić su svojim specifičnim nastupima vodili ravnopravnu borbu za nastavak takmičenja, svako u svom segmentu muzike.

Ko je od njih uhvatio svoju “vezu” za samo završnicu show programa “Nikad nije kasno” saznajte ako u nedjelju u pet do osam uvečer budete uz program TV OBN, a kako kažu iz ove TV kuće, provod vam je zagarantiran.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se