Nikad zgodnija: Seksi Tijana golim nogama otopila minus

Pjevačica Tijana Stojić snimala je spot za novu pjesmu “Rekao si”, koji će publika uskoro imati priliku vidjeti.

Snimanje novog spota je, kako Tijana kaže, prošlo po planu, osim što je mogla opasno nagrabusiti zbog scenarija. Naime, zgodna pjevačica je po debelom minusu u kratkoj haljini satima snimala provokativne kadrove spota.

– Smrzla sam se kao nikad dosad. Znala sam i prije nego što smo krenuli sa radom da će biti teško, jer je napolju veoma hladno, a mi smo zamislili da se spot ne snima u studiju, već napolju, na jednoj od najljepših lokacija u Beogradu. Ipak, ništa nije moglo da me pripremi za onu zimu. Ponavljali smo kadrove, a meni su se kosti ledile. Uspjela sam da izguram sve dok su kamere bile uključene, ali kad su konačno rekli da je gotovo, nisam mogla da se pomjerim koliko sam se zaledila – rekla je Tijana i otkrila da je nakon brzih pjesama konačno došao red na baladu.

– Pjesma “Rekao si” je jedna predivna balada, koja mi se svidjela na prvu loptu i za koju sam morala da se borim s nekim kolegicama. Na kraju sam je uspjela snimiti i mislim da će publika biti oduševljena. Baš zbog toga sam željela da i spot bude takav, tako da mi nije žao mojih muka – zaključuje pjevačica.

Večer prije nego što je na debelom minusu snimila spot za pjesmu “Rekao si”, Tijana je završila još jedan spot. Riječ je o duetu “Omiljeni broj”, koji je Stojić snimila sa DJ Đukom.

– Taj spot smo snimali u studiju, pa tu bar nije bilo zime. Ipak, u spotu će publika vidjeti kako sam se snašla u borbi s robotima – zagonetna je Tijana, koja u 2019. godinu ulazi sa čak dvije nove pjesme.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se