Nikita: Nisam se seksala već devet godina, u celibatu sam

Nemam nikoga već devet godina, posvetila sam se Bogu, kaže nam Nikita Ivošević (51). Dance zvijezda devedesetih nema muškarca u svom životu jer smatra da ih je većina neozbiljna.

– Prije svega, moram naglasiti da sam majka djeteta s posebnim potrebama. Svjesna sam da ne mogu tražiti ozbiljnog muškarca. Svi su manje više isti. Ili pije, ili je mamin sin, ili voli loše društvo, ili nije ozbiljan. Nisam htjela mučiti ni sebe ni dijete ni dijeliti srce na pola jer muškarci vole biti u centru pozornosti. U celibatu sam. Uvijek sam govorila da želim nekog s čistim i toplim pogledom, otvorenog srca, hrabrog duha, da zna što hoće. I da ima plave oči – nasmijala se Nikita.

Priznaje da je svojedobno prštala od seksualne energije. Uostalom, njeni su spotovi uvijek bili nabijeni erotikom.

– Kao škorpion sam bila dosta divlja. Bila sam dominantna u seksu. Vodila sam ljubav satima. Jedan dečko bio mi je majstor tantre. Seksali smo se po 12 sati. Prakticirala sam i kama sutru – kaže Nikita.

Sad nije vodila ljubav, kaže, devet godina. No ističe da joj seks ne nedostaje.

– Radim na sebi, na duhovnosti. Prakticiram razne duhovne tehnike. Shvatila sam da imam višak seksualne energije jednom prilikom dok sam bila u marketu. Kako mi žene dugo volimo pregledavati proizvode, čučala sam tako desetak minuta i kad sam se digla, osjetila sam strašan proboj energije od koje mi se zavrtjelo u glavi – prisjetila se Nikita.

Danas umjesto seksa prakticira kinesku ljubavnu tehniku tao. Prema tom vjerovanju, svaki put kad je čovjek fizički seksualno aktivan, stvara veliku količinu životne energije, a kad doživi orgazam, životna energija izlazi iz čovjeka i odlazi u nepovrat.

– Višak seksualne energije koji ti se nakupi, koji te tjera na divlji seks, transformira se na više razine i nemaš seksualne želje. Doživiš kozmički orgazam, a ne onaj obični. No ni tao ne prakticiram više, to se dešava automatski, energiju transformiram u čistu ljubav. Kad mi se nakupi višak energije, transformiram je na više razine. Srce mi je otvoreno stalno, što je rijetkost. Zato se i bavim iscjeljivanjem – priča nam Nikita.

U slobodno vrijeme bavi se i tarotom te bioenergijom. Karte otvara isključivo za sebe i prijateljice, a zanimale su je odmalena. Kod bioenergetičara prvi put je otišla prije 30 godina. Tata ju je odveo kod svog prijatelja zbog ljubavnih problema koje je imala.

– Bilo mi je full zanimljivo kako mi je bioenergetičar mogao tako lako mogao pomoći. Radilo se o jednoj nesretnoj ljubavi. Duša mi je bila tužna – kaže nam Nikita.

No ističe da danas nije usamljena. Ne nedostaje joj muškarac.

– Transformiram višak seksualne energije na više razine u božansku ljubav. Tad si jedno sam sa sobom i nisi usamljen, nemaš potrebu za drugim. Poanta je da svi kroz druge traže sebe. Godinama proučavam sebe i druge. Našla sam u jednoj knjizi Isusove riječi: ‘Kad od dvoje napraviš jedno, kad unutrašnje bude jednako vanjskom, gornje donjemu i kad od muškarca i žene napraviš jedno i isto, tad ćeš ući u Kraljevstvo nebesko’. Sve to živim – zaključila je Nikita.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se