Nisam zadavio ženu, ugušila se zbog mog ogromnog penisa tokom oralnog seksa

IZVORavaz.ba

Ubisto se dogodilo tokom oktobra 2015., a lokalno tužilaštvo prikupilo je dokaze da je Patterson partnericu zadavio rukama. No, on ima potpuno drugačiju priču i tvrdi da je za sve kriva njegova prevelika muškost. Patterson naime tvrdi da mu je partnerica pružala oralni seks te se malo zanijela i udavila na njegov veliki penis, piše New Yorker.

Stvar je otišla toliko daleko da je okrivljenik putem svog advokata čak zatražio dopuštenje od suda da poroti pokaže svoj spolni organ kako bi im bilo jasno koliko je velik.

“Ako sud odbije ovaj zahtjev, napravit ćemo skulpturu penisa mog klijenta u prirodnoj veličini i prikazati poroti”, najavio je Pattersonov advokat.

Američki mediji špekuliraju kako bi ovakva odbrana Pattersonu zaista mogla proći, jer je tijelo žrtve pronađeno u stanju raspadanja, zbog čega obdukcijom nisu pronađeni tragovi koji bi nesmisleno dokazali da je zadavljena rukama. Iako bi takva oštećenja na vratu pokojnice bila primjetna neko vrijeme nakon smrti, u kasnijim fazama raspadanja gotovo ih je nemoguće uočiti.

Pattersonov advokat na slijedeće ročište, koje je zakazano za ponedjeljak 15. maja, želi dovesti renomiranog patologa i bivšeg sudskog vještaka za okrug Broward Dr. Ronalda Wrighta koji bi trebao posvjedočiti da je nesretna žena žrtva “slučajne asfikcije tokom oralnog seksa”.

Iako je Wright odbio komentirati te otkriti kako će svjedočiti, javio se dr. Michael Baden, nekadašnji sudski mrtvozornik New Yorka koji je medijima rekao da u pet decenija svoje karijere i nebrojenim obdukcijama nije čuo za ovakav slučaj.

– Postoji više različitih načina kako seksualna aktivnost može dovesti do neželjene smrti, ali nikada nisam čuo da se neko zadavio na penisu”, rekao je Dr. Baden za New York Post.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se