Nives Celzijus: Uređujem fotke i na njima si smanjujem grudi

IZVORavaz.ba

Sada se opet oglasila na društvenoj mreži, a ovom problemu posvetila je poveću objavu. – I tako uhvatim se ja kako u posljednje vrijeme obrađujem fotke isključivo kako bih smanjila svoje grudi.

Ne zato što ih ne volim, već kako bih udovoljila nekolicini onih kojima sise vrijeđaju osjećaje. Pokoravam se kome? Osobama koje misle da je moral nešto što se mjeri u centimetrima tkanine koju nosimo na sebi?

Osobama koje misle da žene s nekim tjelesnim atributom izazivaju muškarce – napisala je Nives. Nakon toga, dotakla se i onih koji je prozivaju zbog ‘oskudnog odijevanja’. – Pritom ne znam jesu li mi gori oni ‘izazvani’ u kojima takva pojava budi bestijalitet pa pomisle da je slobodno poslužiti se ili oni koji od ‘izazvanih’ prave nevine žrtve.

Kaže lik, vidjet će sve one kad ih uhvati neki manijak i stavi ih na mjesto. Ne, ne trebamo manijake, silovatelje, nasilnike, pedofile stavljati na izolirana mjesta gdje ne štete okolini, već educirati moguce žrtve kako da ne provociraju iste i po potrebi stavljati ih na mjesto.

Objasnila je kako je motiv njenog oblačenja ‘isključivo udovoljiti sebi i svom raspoloženju’. – Na kraju ipak ostane onaj koji nije ni zamijetio grudi jer je uvijek previše zaokupljen tvojim osmijehom – zaključila je Nives.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se