OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Ko prepozna monstruma dobija 28.000 €!

Pojedini detalji zločina u Borči poklapaju se sa ubistvom Karolin Gruber (27), koja je silovana i ubijena 10. novembra 2016. u šumi u Endingenu, i francuske studentkinje Lusil K. (20), koja je ubijena 12. januara 2014. u Austriji.

Po završetku analize DNK koju obavlja Interpol biće poznato da li je Jelena žrtva serijskog ubice i da li zločin u Borči zaista ima dodirnih tačaka sa ova dva ubistva. Njemačka policija je uspjela da uradi analizu, koja je pokazala da je ista osoba ubila Karolin i Lusil, i na osnovu iskaza očevidaca izradila foto-robot izvijesnog kamiondžije.

Poslje jučerašnjeg objavljivanja novog foto-robota u njemačkom visokotiražnom dnevnom listu „Bild” policija očekuje više informacija od stanovništva. Objavljen je poziv građanima da se jave policiji ukoliko prepoznaju osobu prikazanu na slici.

Podsjetimo, ubistva djevojaka u blizini njemačkog grada Endingena i austrijskog Kufštajna poklapaju se po detaljima se sa ubistvom Jelene Marjanović, zbog čega je Interpol zatražio od srpske policije da im pošalje sve materijalne dokaze koji su otkriveni na nasipu u Borči.

Nepoznati čovjek viđen je na dan nestanka Karolin Gruber. Foto-robot pokazuje čovjeka sa naočarima, od 50-55 godina starosti, visine od 1,75 do 1,80 metara. Ovaj ubica je kao oružje koristio gvozdenu šipku koja se koristi za hidrauličnu dizalicu.

U oba zločina, u Endingenu i Kufštajnu, pronađeni su identični tragovi DNK. Obje žrtve su, navodno, silovane i ubijene. Između ova dva slučaja postoji, prema mišljenju inspektora, „veoma vjerovatna” veza, i oni se još upoređuju sa Jeleninim ubistvom, koja, za razliku od ovih djevojaka, nije bila silovana.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se