Obogatila se na otkrivanju preljubnika, a sada je priznala šta je ona učinila

IZVORAvaz.ba

No, iako zarađuje na tuđoj nevjeri, ni ona nije baš svetica. Otkrila je kako je varala svog drugog supruga godinu i po dana i to s komšijom koji je bio zaručen. Priznaje kako danas osjeća veliku krivnju zbog svoga bivšeg supruga i zaručnice svoga ljubavnika, no da bi to ponovno učinila.

– Ne kažem da sam svetica i osjećam se licemjerno, no niko nema aferu jer je potpuno sretan u svojoj vezi ili braku. To sam zaslužila i učinila bih to ponovno jer smatram da se sve događa s razlogom i mislim da me je taj muškarac naučio šta je, zapravo, ljubav – rekla je ona.

Rebecca je detektivsku agenciju osnovala nakon što je posumnjala kako je njen prvi suprug vara dok je ona bila trudna s njihovim djetetom 2006. godine, no niko od muških istražitelja nije je shvaćao ozbiljno. Onda je uzela stvar u svoje ruke, angažirala je nekoliko prijateljice koje su joj pomogle u praćenju supruga.

Nakon toga je s prijateljicom otvorila detektivsku agenciju, a firma posluje u Manchesteru, Londonu i Stockholmu te istražuju nevjerne supruge, nestale supružnike, ukradeni novac, prevare pa i izgubljene ljubimce.

Rebecca se 2012. preudala te rodila drugo dijete. No, godinu kasnije, zaljubila se u svog komšiju s kojim je mjesecima varala supruga. Njen ljubavnik je otkazao svoje vjenčanje, a Rebecca se rastala od supruga 2015., no, unatoč tome, njihova veza nije potrajala te su se prošle godine razišli.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se