Održan prošireni sastanak Asocijacije mladih SDA Bužim

Na sastanku su prisustvovali aktivista Asocijacije, koji su pokazali svoju snagu i odlučnost, te dokazali da su mladi neiscrpan izvor snage Stranke demokratske akcije.

Sastanak je bio informativnog karaktera da se mladi članovi SDA  informišu sa stvarnim stanjem i upoznaju sa novoizabranim Povjereništvom AM SDA Bužim. Ovim sastankom poslana je jasna poruka da Asocijacija mladih u Bužimu radi u punom kapacitetu, i da su vrata Stranke demokratske akcije svim mladim osobama otvorena.

Prisutnima se obratio Predsjednik Povjereništva gosp. Kenan Cinac koji je izrazio zadovoljstvo na ukazanoj prilici i povjerenju da vodi mlade članove SDA Bužim.

„ Ja ću se zalagati za ostvarivanje programskih ciljeva i ideja Stranke demokratske akcije, sa akcentom na mlade, na njihovu afirmaciju i uključivanje u javni, društveni i politički život. Zajedničkim snagama možemo napraviti mnogo, i vjerujem da će se u budućnosti glas mladih članova SDA u Bužimu itekako čuti. Mi mladi moramo se potruditi da ne budemo samo broj u politici, već i faktor odlučivanja. “- rekao je Predsjednik Povjereništva Cinac.

Novoizabrano Povjereništvo AM SDA Bužim dobilo je punu podršku svih članova Asocijacije.

 

                                                                                                                                POVJERENIŠTVO AM SDA BUŽIM                                                 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se