Ostavila muža nakon što je vidjela koji nadimak joj je dao

IZVORavaz.ba

Za jednu ženu, taj trenutak došao je kad je našla poruku u suprugovom mobitelu – koja je otkrila koji okrutni nadimak joj je dao. Svoju situaciju žena, čije ime nije otkriveno zbog zaštite identiteta, otkrila je za australski sajt Mamamia.

Raskid se dogodio kad je njihov sin imao samo dvije godine. “Otkad smo dobili sina, baš ništa nije se promijenilo za mog supruga. Apsolutno je mrzio govoriti o svojim planovima. Rezultat njegove nezainteresiranosti za naš porodični život, naš brak, u kojem smo nekad bili “najbolji prijatelji” i ravnopravni partneri, bio je prekid našeg braka”, kaže.

Dodala je kako su se neprestano svađali. Jednog jutra dok je njezin muž bio pod tušem, ona je primijetila kako njegov telefon “neprestano zvoni”. Željela je provjeriti je li u pitanju nešto hitno, no otkrila je kako su to bili samo njegovi prijatelji, koji su raspravljali o tulumu dan prije.

“To jutro, probudio se oko 8 i odjurio odmah pod tuš, bez da uopće provjeri mene ili našu bebu u kuhinji. No očigledno uspio je odgovoriti na nekoliko poruka”, piše.

“Nisam znala što da iščitam iz posljednje, u kojoj je pisalo: ‘Mislim da ne mogu danas. SWMBO će reći ne'”. Kad ga je pitala što to znači, on joj je bez ikakvih skrupula rekao da to znači “She Who Must Be Obeyed” (Ona koju se mora poslušati).

U tom trenu, kaže, osjećala se kao da ju je neko pljusnuo u lice. Kaže kako nikad nije bila stvar u “poslušnosti”. “To se zove poštovanje za vlastitu porodicu”.

Iako su bili u braku 10 godina, već sljedeće sedmice uzela je sina i preselila se, s obzirom na to da ih je “cijenio tako malo”. Biste li vi napravili isto?

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se