OTAC JOJ OTKRIO VELIKU TAJNU: Soraja saznala nešto što joj je promijenilo život!

Kako saznajemo, njen polubrat nedavno je proslavio punoljetstvo i igra za jedan košarkaški tim u Hrvatskoj. Iako u početku nije željela da priča o našim saznanjima, Soraja je odlučila da za „Alo!” otvori dušu.

– Iako sam oduvijek željela da imam brata, otac mi nije rekao da zapravo tamo negdje u Hrvatskoj živi moj polubrat. Nismo imali priliku da se upoznamo, sve do prije nekoliko nedjelja, kada sam se s njim čula telefonom. To mi je polubrat po ocu, ima 18 godina i živi u Zadru, tamo igra košarku. Rekao mi je da je odličan đak i da planira da upiše fakultet. Ponosna sam, iako ga još nisam srela. Kada mi je tata nedavno priznao da M. V. postoji i da želi da se upoznamo, bila sam presrećna. Oduvijek sam željela da imam brata. Kada sam imala svega tri-četiri godine, stalno sam tražila brata. Dogovorili smo se da on za nekoliko nedjelja, kada mu se završi košarkaška sezona, dođe u Srbiju – uz osmijeh priča Soraja, koja ne želi da otkriva njegov identitet jer on nije javna ličnost i ne želi da se povlači po medijima.

– Veoma je uspješan košarkaš, ali nije od onih koji imaju profile na društvenim mrežama, pa da sve postavlja tamo i tako troši život. Potpuna je suprotnost od današnjih momaka. Kada smo se čuli, rekao mi je da sve zna o meni, čita sve što izlazi (smijeh) – kaže Soraja, ne toliko zadovoljna što ju je brat upoznao putem žute štampe.

– Jedva čekam da se upoznamo, spremila sam neka iznenađenja za njega, vjerujem da će mu se dopasti. Neću da otkrivam o čemu se radi jer će pročitati i ovaj tekst. Želim da budem sestra koja ugađa bratu. Treba da nadoknadimo sve ono što smo propustili za sve ove godina koliko se nismo znali, niti slutili da imamo jedno drugo. Mojoj sreći nema kraja, ali i nestrpljenju da ga vidim, da razgovaramo i provedemo vrijeme zajedno – ističe Vučelićeva.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se