OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ SE POMIRIO SA KĆERKOM: Mara me spasila, smrzao bih se na ulici!

“Dobro mi je, situacija u koju sam doveden u aprilu prošle godine nije sjajna, čak naprotiv, zamalo da ostanem na ulilci. Imao sam krajem godine nekoliko ročišta sa Vericom, ali se tu ništa nije izdešavalo, ona je i dalje u mojoj kući i pravi se da je to njeno vlasništvo. Saznao sam da moja kćerka Marija nije imala veze sa tim događajem, ona nije bila umiješana u to kada me je moja bivša žena izbacila iz porodičnog doma. Sjeli smo na piće i ona mi je sve objasnila. Viđamo se povremeno, sve je to spakovala Verica, cijeli taj skandal“, priča Rajko i dodaje:

“Mara mi pomaže da preživim, plaća mi stan. Čestitala mi je Novu godinu, pjevala je na trgu u Baru, kada ima vremena, mi se vidimo. Spasla me je kćerka da ne promrznem tokom zime na ulici, znate kakve su zime sada, a nisam dovijeka mogao da budem kod brata. Da me Mara nije spasila i iznajmila mi stan, ostao bih na ulici. Izdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom. Znate, sam sam, ali korektno je koliko mi daje. Ne treba mi mnogo za život. Plaća mi stan i daje mi neku kintu da imam za svakodnevne potrebe“, kaže Marijin otac.

Rajko smatra da je njegovoj bivšoj supruzi svejedno i da je ne pogađa njegov život i finansijski problemi u koje je zapao.

“Ne znam kako je reagovala, vjerovatno joj je sve ravno do Kosova. Niti je to pogađa, niti je raduje. Njoj je svejedno. Na kraju vjerujem da joj je drago što to ne košta nju već Mariju“, zaključio je Rajko Šerifović.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se