Naslovnica SPORT Otkaz selektoru Crne Gore jer je odbio izaći na teren protiv Kosova...

Otkaz selektoru Crne Gore jer je odbio izaći na teren protiv Kosova Nekoliko sati prije početka kvalifikacione utakmice za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. između Crne Gore i selekcije FS Kosova, neizvjesno je u kom sastavu će domaći tim izaći na teren.

0

Kako saznajemo, završen je sastanak čelnika Saveza sa selektorom Ljubišom Tumakovićem i igračima iz Srbije Filipom Stojkovićem, Mirkom Ivanićem, Adamom Marušićem, Markom Simićem i Vukanom Savićevićem.

Prema informacijama kojima raspolažemo, Tumbaković i njegov pomoćnik Aleksandar Janković neće sjedeti na klupi, a u timu sigurno neće biti članovi Crvene zvezde Stojković i Ivanić.

Selektor i igrači, rođeni u Srbiji, bili su prethodna dva dana izloženi žestokim pritiscima iz Beograda, koji su dolazili iz navijačko-klupskih struktura, prenose “Vijesti.”

Navodno, svi koji budu odbili da izađu na teren bit će precrtani iz državnog tima, što znači da je za šefa struke i njegovom asistenta, kao i Stojkovića i Ivanića završena reprezentativna karijera u timu Crne Gore.

Ekipu će protiv FS Kosova voditi Miodrag Džudović i Dragoje Leković.

Utakmica u glavnom gradu Crne Gore počinje u 20:45 sati.