Otkrivena tajna: Ronaldinho u klanu sa Decom i Mottom maltretirao Krkića i ostale mlade igrače Barce

Alfonso Godal tvrdi da je slavni Ronaldinho uz Deca, Tiaga Mottu i Maxija Lopeza imao svoj klan, koji se iživljavao nad mladim fudbalerima, a na meti je posebno bio Bojan Krkić.

Naime, bivši potpredsjednik Barcelone je gostujući na Radio Barceloni otkrio šokantne podatke o ovoj četvorici fudbalera, koji su, prema njegovim riječima, svoj klan nazvali „kaipirinija“, po poznatom brazilskom alkoholnom piću.

Oni su dijelili ljubav prema ovom koktelu, ali i prema organizovanju seksualnih bahanalija. Ali to nije bilo sve – njih četvorica voljeli su da maltretiraju mlađe igrače u klubu, a najgore je prošao Bojan Krkić. Godal nije otkrio na koji način su članovi „kajpirinje“ maltretirali Krkića, ali je rekao da je to bilo vrlo neprijatno iskustvo.

– Oni su zaista imali čudne navike. Voljeli su da se opijaju i učestvuju u orgijama. Osim toga, maltretirali su mlađe igrače, pogotovo Bojana Krkića – rekao je on.

Da njegov sin nije bio omiljen na Nou Campu i da nije imao pretjerano dobar odnos s Ronaldinhom, javno je još 2014. godine pričao Bojan Krkić senior, koji je otkrio da je slavnom Brazilcu smetalo što sjedi na klupi, a mečeve počinje “tamo neki klinac“.

– Oni su bili svjetske zvezde, a Bojan tek klinac u usponu. Događalo se da Ronaldinho utakmicu počne na klupi, a moj sin je bio starter. Možete li da zamislite to? Nije bilo lako i nisu ga voljeli u svlačionici – rekao je tom prilikom Krkićev otac.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se