Otkriveno gdje će se održati ovogodišnje finale “Zvezda Granda” te šta će se desiti po prvi put u historiji ovog takmičenja

Veliko finale “Zvezde Granda” se bliži, a ove godine održat će se u Beogradu.

Datum je 28. jun,i a lokacija je Beograd, Grandov studio na Košutnjaku gdje su se i snimale sve emisije, piše Telegraf.rs. Kako se priča u “Grand” produkciji, ovo će biti najspektakuarnije finale do sada, u kojem će pravi show napraviti članovi žirija, na čelu sa Jelenom Karleušom. Jelena će u finalu predstaviti dvije nove pjesme, duet sa Azisom pod nazivom “Ostavljam te”, te dugoočekivani duet sa Acom Lukasom “Bankina”.

Ono po čemu će ovo finale biti drugačije od svih prethodnih jeste u tome što će biti dva pobjednika. Jednog će birati žiri, a drugog publika.

– Jedan pobjednik će biti izabran po odluci gledalaca koji će glasati, dok će drugog birati stručni žiri zajedno sa svim tajanstvenim članovima žirija. Sistem glasanja biće sličan evrovizijskom sistemu bodovanja – rekao je Saša Popović.

Podsjetimo, prošlogodišnje finale održano je u Sarajevu, a 2015. godine u Skoplju. Prošlogodišnji pobjednik bio je Ibro Bublin, drugi je bio Fatmir Sulejmani, treći Ermin Redžić Bubi, četvrti Nikola Ajdinović a peta Aleksandra Mladenović.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se