Otvoreno pismo za Šuhreta Fazlića: Planirate li stati u kraj rodbinsko-stranačkim vezama?!

Na mail redakcije portala krajina.ba stiglo je pismo našeg čitatelja (identitet poznat redakciji), koje vam prenosimo u cjelosti:

Poštovani i uvaženi  Šuhrete,

nakon što sam se pokušao obratiti nekoliko puta na adresu JP Veterinarska stranica i  Grada Bihaća kao nezaposleni doktor veterinarske medicine, nisam dobio odgovor kao što ga nisam dobio ni od Emdžada Galijaševića i njegovih prethodnika.

Ovo pismo uputio sam i na adresu Gradske uprave najdražeg mi grada.

Prije svega želim da kažem da ne želim da mislim da ste isti kao ONI i da Vas stavljam u isti koš s njima.

U medijima svakodnevno se može vidjeti vaša dobra saradnja sa JP Veterinarska stanica Bihać. Nedavno sam pročitao i kako ste ugostili NEKO udruženje iz Njemačke koje je doniralo kombi te izvršili sterilizaciju NEKOLIKO napuštenih pasa. Na istom sastanku prisustvovao je i direktor Zekerijah Alagić, poslijeratni direktor Veterinarske stanice Bihać.

Drago mi je da Grad i Vet. stanica imaju dobru saradnju, iako vjerovatno dobro znate da brigu o napuštenim životinjama najviše vode građani i ljubitelji istih koji svakodnevno posjećuju azil, te da IKA tu vidi samo svoj lični interes, a to je NOVAC.

Gospodine Fazliću, za Vas imam nekoliko pitanja. Znam da odgovor dobiti neću, ali vjerujući u vaše poštenje, vjerovatno ću Vas potaknuti da bar razmislite o ovim stvarima.

Znate li da je gospodin Alagić na čelu Veterinarske stanice više od 20 godina?

U javnosti postoji priča da mu je obećan još jedan mandat, lično od Vas?!

Znate li da je nekoliko vrsnih (njih desetak) veterinara iz Bihaća napustilo Veterinarsku stanicu zbog pritisaka i mobinga istog direktora?

Kako je moguće da u Gradu Bihaću 20 godina ne postoji neko kompetentniji za javnu funkciju, nebitno o kojem se Javnom preduzeću radi?

Valjao je Alagiću i Alijagiću, Lipovači, Musliću, Galijaševiću, pa sad odgovara i Vama.

Iskreno se nadam da ćete razmisliti o ovim činjenicama i pokazati da se Vaše poštenje ne možete mjeriti sa vašim prethodnicima.

(TEKST NE ODRAŽAVA STAV REDAKCIJE INFO PORTALA KRAJINA.BA NEGO ISKLJUČIVO AUTORA)

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se