Naslovnica GLOBUS Ovako Boki 13 uzima milion i po eura u torbi “Louis Vuitton”:...

Ovako Boki 13 uzima milion i po eura u torbi “Louis Vuitton”: Iznudio novac poznatom biznismenu Snimak ženske ruke s crvenim noktima, koja broji i reda pare u tašnicu, jedan je od ključnih dokaza protiv bivšeg pjevača i učesnika rijalitija

0

Makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po eura, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocjenoj torbi “Louis Vuitton”!

Vijest da je rijaliti zvijezda pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula, a sada se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog mjeseca pisali!

Na snimku, koji će biti korišten u istrazi protiv Bojana Jovanovskog, čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: “Nisam ja seljak da šaljem eure u crnoj kesi.”

Snimak ženske ruke s crvenim noktima, koja broji i reda pare u tašnicu, jedan je od ključnih dokaza protiv bivšeg pjevača i učesnika rijalitija.

Boki 13, koji je uhapšen, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona eura kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata s tužiocem osigurali da se postupak protiv njega obustavi.

– Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocjene garderobe i umjetničkih djela, kao i kroz putovanja – prenijeli su mediji.

Poslije saslušanja, sud je Jovanovskom i Mileskom odredio pritvor do 30 dana.

– Jovanovski je smješten u “haškom odjeljenju” zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je riječ o luksuznom odjeljenju ovog pritvora, istina je drugačija. Ako je napolju 30 stepeni, u ćeliji je 40, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija – rekli su iz zatvora i objasnili da je sigurnosna procjena bila takva da Jovanovski treba biti izdvojen – istakli su iz zatvora.

Loading...