Ove Zvezde Granda su na početku karijere izgledale potpuno drugačije! (FOTO)

Mi vam predstavljamo neke od najuspješnijih „proizvoda“ ovog takmičenja i to kako su izgledali kad su se pojavili na audiciji. Dok su neki danas gotovo neprepoznatljivi u odnosu na prvo pojavljivanje u javnosti, drugi se nisu promijenili gotovo nimalo.

Darko Lazić – Trostruko mršaviji

Pobjednik „Zvezda Granda“ za 2009. godinu doživio je najveću transformaciju od svog prvog pojavljivanja. Darko, koji je tada imao samo 15 godina, bio je znatno mršaviji. I garderoba koju je tada nosio bila je dosta skromnija i jednostavnija, s obzirom na to da danas fura brendirane krpice.

Ana Sević – Sasvim obična djevojka

Bivša žena Darka Lazića za „Zvezde Granda“ prijavila se 2010. a osim boje kose, koja je ostala slična kao i danas, gotovo sve je promijenila. Ana je na audiciji izgledala kao svaka prosječna djevojka. Priznala je da je operisala grudi i usta, a poradila je i na stajlingu.

Kaća je sa samo 14 godina odlučila da stane pred Sašu Popovića i pokaže zašto baš ona treba da bude zvijezda „Granda“. Duga plava kosa, starinski džemper, tanka usta bile su odlike Katarininog izgleda. Danas ima dosta ljepšu i njegovaniju kosu, istetovirane obrve, silikone u grudima, ali i mnogo bolji stil.

Milica Todorović – Od djevojčurka do atraktivne djevojke

Te 2013. godine Milica je bila simpatična trinaestogodišnja djevojčica koja nije ni slutila da joj predstoji veliki uspjeh. Ona je tada izgledala dosta ozbiljno i uplašeno, ali i neprepoznatljivo, što je i logično jer je tada bila dijete. Osim frizure i boje kose koju je promijenila, Todorovićeva je u međuvremenu varirala u kilaži, pa je prošle godine imala problem s viškom kilograma, koje je u međuvremenu uspjela da izgubi.

Sa 18 godina djevojčica kratke crne kose izašla je pred Popovića i samouvjereno rekla: „Školu sam odavno završila, pjevam već neko vrijeme i mogla bih da se posvetim profesionalno tome“. Tako je i bilo. Savićeva je vrlo brzo stigla u sam estradni vrh, gdje se ipak nije dugo zadržala nakon udaje i rođenja djece. U međuvremenu je dosta promijenila lični opis. Ugradila je silikone u usne i grudi, a boju i dužinu kose često je mijenjala.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se