Ovi horoskopski znakovi na glasu su kao najpromiskuitetniji

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO ne pronađu kvalitetu, ovi se horoskopski znakovi lako prebace na kvantitetu. Ne tvrdimo nužno da je riječ o preljubnicima, već samo o ljubiteljima igre pod plahtama.

Škorpion

Ovaj horoskopski znak predstavlja seks. Zato ne čudi njihova opsjednutost seksom, pa bio on s nekoliko različitih partnera ili pak sa samim sobom. Seks je veliki dio ličnosti Škorpiona pa ćete kod osoba rođenih u ovom znaku primijetiti učestale seksualne teme i njihovu neutaživu želju za avanturom.

Strijelac

Strijelcima je monogamija stran pojam. Oni bi najradije voljeli imati nekoliko seksualnih partnera na raspolaganju koje mogu nazvati u bilo koje doba dana, a probat će, po pitanju seksa, doslovno sve. Za njih nema neosvojivih osoba i neostvarivih želja tako da sa Strijelcima u svakom slučaju možete očekivati pravu pustolovinu.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca ne dopuštaju da im bilo što ili bilo tko stane na put. Oni su spremni čak i uništiti tuđu vezu kako bi zadovoljili svoje seksualne maštarije. Njihova je radoznalost bezgranična, ali i volja pa vas, unatoč svojoj promiskuitetnosti, mogu ugodno iznenaditi svojim vještinama i trudom da zadovolje sve vaše najluđe želje i maštarije.

Ribe

Ovaj znak obilježavaju emocije, a mijenjanjem seksualnih partnera Ribe zapravo traže ljubav. Koliko god im se seks za jednu noć činio uzbudljiv, Ribe na koncu svaku situaciju povežu s emocijama. Ribi je teško imati neobaveznog partnera s kojim nije u pravom ljubavnom odnosu, a zbog svog nepopravljivog optimizma, pokušat će i takav odnos pretvoriti u bajku sa sretnim završetkom.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se