Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Ovi horoskopski znakovi vole novac više od drugih

Ovi horoskopski znakovi vole novac više od drugih

0
Foto: Instagram
Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OSOBE rođene u ova tri horoskopska znaka obožavaju novac. No to ne znači nužno da su materijalisti, već vole imati novac kako bi mogli promijeniti neke stvari i pomoći drugima. Njima plodovi rada znače više nego bilo kome drugome i trude se umnožavati ih što je više moguće.

Bik

Bikovi novac izuzetno cijene. Rade koliko god je potrebno kako bi ga zaradili, a kada zarade dovoljno, vole si priuštiti luksuzne stvari. Iako su uvijek spremni pomoći, Bikovi ne vole posuđivati novac drugima ni od drugih. Iako vole luksuz, Bikovi su jako oprezni kada troše novac i neprestano misle na osiguravanje budućnosti sebi i svojoj obitelji.

Lav 

Osobe rođene u znaku Lava obožavaju trošiti i na sebe i na druge. Uvijek kupuju i investiraju u najbolje i vole živjeti na visokoj nozi. No kada je u pitanju stjecanje tog novca, nije im teško raditi i nekoliko poslova kako bi imali sve što požele. Vrlo su ambiciozni i veliki su hedonisti, što vole i isticati.

Jarac

Jarčevi novac cijene više od bilo koga drugog i ne žele ni u kom slučaju ostati bez njega. Jako su vrijedni i spremni su naporno raditi kako bi ostvarili svoje snove. Iako mnogi misle da su škrti, to nije slučaj kod Jarčeva. Oni su uvijek spremni pomoći, ali ne vole rasipati novac na nepotrebne stvari. Njihov krajnji cilj je osigurati si mirnu starost kako bi se napokon mogli opustiti.