Naslovnica MAGAZIN Ovo je bivši dečko manekenke koja je sebi oduzela život: Marija je...

Ovo je bivši dečko manekenke koja je sebi oduzela život: Marija je godinama bila u turbulentnoj vezi sa Aleksandrom, a njihova posljednja zajednička fotografija će vas rasplakati! Manekenka i TV lice Marija Ćurčić (25), kćerka novinarke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića, izvršila samoubistvo, ali nije ostavila oproštajno pismo i niko ne može da pretpostavi koji je razlog što je nesretna djevojka digla ruku na sebe.

0

Navodno, prema riječima prijatelja, Marija je nedavno raskinula dugu vezu.

“Ona je godinama zabavljala s jednim momkom, bila je to turbulentna veza. Pošto nije imala drugih problema, možda je to bilo presudno da se odluči na ovakav korak, jer se teško nosila s raskidom”, rekao je blizak prijatelj manekenke.

Manekenka i njen bivši dečko Aleksandar bili u vezi nešto manje od dvije godine i da je Marija nakon raskida upala u depresiju, zbog čega su se rastali.

Marija i Aleksandar su se bavili klabingom, kako su se i upoznali, a o velikoj ljubavi mladog para svjedoče fotografije objavljene na njegovom Instagram profilu. Na fotografijama djeluju veoma sretno. Njihova posljednja zajednička fotografija koju je Aleksandar postavio rasplakaće mnoge.

,

Loading...