Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Ovo je šest horoskopskih kombinacija čije veze traju dugo Stranica Elite daily...

Ovo je šest horoskopskih kombinacija čije veze traju dugo Stranica Elite daily objavila je članak sa šest horoskopskih kombinacija čije veze mogu trajati na duže staze, objašnjavajući da tajne dugih veza možda leže u zvijezdama.

0

Prema tvrdnjama astrologa, najljepše veze imat će ove kombinacije znakova:

Ovan i Strijelac. Ova kombinacija može trajati dugo jer oba partnera žele nekoga ko je avanturista, znatiželjan i ko zna napraviti korak nazad u pravom momentu, umjesto da luta bez cilja. Uz puno samopouzdanja i povjerenja, strast bi se mogla vrlo brzo rasplamsati među ova dva znaka i trajati godinama.

Bik i Djevica ne mogu biti kompatibilniji nego što jesu. Čine se kao savršena kombinacija jer dijele mišljenja i stavove o tome kakva veza treba biti, ali i jer se trude da njihovo srce i dom budu sigurna i mirna luka za njihovog partnera. Toplina Bika pomaže Djevici da se opusti i prepusti vezi, tako da ova dva znaka čine odnos pun povjerenja koji ga samim tim čini neprekidivim.

Blizanac i Vaga su par koji jedno drugom odgovara baš kao i Bik Djevici. Uzdižu jedno drugo i vole pričati i otkrivati nove stvari o sebi i drugima, zbog čega bi mogli provesti cijeli život upoznavajući svaki detalj svog partnera. Nikada im neće biti dosadno, s obzirom na to da se radi o dva veoma društvena znaka. Uvijek su okruženi velikim krugom ljudi, pa samim time nemaju vremena za rutinu, dosadu ili svađe.

Vrlo je vjerovatno da je osjetljiv znak poput Raka već nekoliko puta imao slomljeno srce, zbog čega su izgradili veoma visoke zidove oko svog srca. Ovaj znak traži oblik ljubavi koji mu ne može pružiti baš bilo koji znak, jer oni kada vole, onda vole zauvijek. To je ono što će privući Ribe, jer one traže veliku i neograničenu ljubav. Rak i Ribe su savršena kombinacija jer jedno drugom nude upravo ono što im je potrebno.

Lav i Vodolija čine neobičnu, ali savršenu kombinaciju. Iako Vodolija glasi za znak koji rijetko pokreće dublje odnose romantične prirode, zbog čega ih mnogi smatraju hladnim i distanciranim po tom pitanju – to zapravo nije istina. Ako se u njih zaljubi neodoljivi Lav, ljubav koja će se roditi između ova dva znaka prikazat će Vodoliju u najljepšem svjetlu. Jedini problem koji bi oni mogli imati u vezi jeste da se previše zaljube jedno u drugo i tako izmaknu od ostatka svijeta u osamu.

Škorpije zrače strašću i misterijom, a najbitnija stvar u svakom odnosu za njih je povjerenje. Upravo zato je njihov savršen par jednostavni i lojalni Jarac koji će uraditi sve za osobu koju voli. S obzirom na to da su oba znaka veoma ambiciozna, oni će podržavati snove i planove jedno drugog i pomoći da njihov partner postane najbolja moguća verzija sebe.