10.9 C
Bihać
Četvrtak, 21 Oktobra, 2021

Ovo ste čekali cijele godine: Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy

Kako bi izašli u susret svim ljudima koji žele da promijene svoju karijeru i život i opremili ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koji je širom svijeta poznat po velikim rasprodajama i sniženjima.

Da li ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam pokrenuti ili unaprijediti karijeru? Ako jeste, sigurno ste se našli u dilemi šta je najbolje da učite. Da li da učite nešto o dizajnu ili da se okrenete programiranju? Da li da se opredijelite za PR ili za marketing? Šta bi bilo unosnije: SEO ili PPC oglašavanje?

Ali da li ste razmišljali o tome da naučite oba?

Prilika koju ne smijete propustiti

Kako bi izašli u susret svim ljudima koji žele da promijene svoju karijeru i život i opremili ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koji je širom svijeta poznat po velikim rasprodajama i sniženjima.

Svi zainteresovani koji se od 26. do 28. novembra prijave za jednogodišnje školovanje na nekoj od ove dvije ustanove, pored izabranog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan program po izboru u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete 2 programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj cijeni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje samo do subote, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspješan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Napravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspjeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što su priželjkivali.

Nerijetko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne vještine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz stručne IT vještine, često potrebne i vještine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

  • Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;
  • Android Development + iOS Development Program;
  • Preduzetništvo + Menadžment projekata;
  • Microsoft Administration + Linux Administration;
  • Web Design + Print & Graphic Design;
  • Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;
  • Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje;
  • Java Development + Python Development.

Na svim ovim programima možete se opredijeliti za nastavu u učionicama ili za online školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

 

Dodaj komentar:
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se