Naslovnica MAGAZIN Ovo su najbolje poze za muškarce: Od vodopada do anđela u snijegu

Ovo su najbolje poze za muškarce: Od vodopada do anđela u snijegu

0
Vodopad

Pomjerite se do same ivice kreveta, a potom lezite na leđa. Na podu vam trebaju biti vrat i ramena. Vaša partnerica treba da sjedne na vas i da se pomjera gore-dole. Jedna od dobrih strana ove poze jeste što će se dio krvi sliti i u glavu i stvoriti vam nevjerovatan osjećaj kada doživite vrhunac. Ova poza je ocijenjena sa pet zvjezdica.

Foto: Men's health

Foto: Men's health

Umotan poklon

Za razliku od vodopad poze, ova je opuštenija i relaksirajuća i pruža vam nevjerovatnu bliskost s partnericom. Zapravo, ovo je modifikovana misionarska poza. Lezite oboje na bok, a partnerica vas treba zagrliti nogama i rukama i snažno se pribiti uz vas. Ova poza ocijenjena je sa dvije zvjezdice.

Foto: Men's health

Foto: Men's health

Oralno zadovoljstvo

Volite li oralni seks ova poza je idealna za vas, a za vašu partnericu je udobna. Dakle, dok ona leži u krevetu na leđima, vi stojite iznad nje pridržavajući se za krevet. I zabava može da počne. Ova poza ocijenjena je sa tri zvjezdice.

Foto: Men's health

Foto: Men's health

Fuzija

Dobra strana ove poze je što vašu partnericu dovodi brže do orgazma, a pokreti za vas su i više nego lagani. Lezite i naslonite se na ruke. Partnerica vam treba sjesti u krilo i staviti noge na vaša ramena, također naslonjena na ruke. Možete joj podići i zadnjicu za dublju penetraciju i kružne pokrete. Fuzija je ocijenjena sa pet zvjezdica.

Foto: Men's health

Foto: Men's health

Anđeo u snijegu

Ova poza je pravi izazov. Dok ona leži na leđima i nogama podignutim u vis, vi također ležite ali okrenuti suprotno od partnerke i naslonjeni na ruke. Za dodatan užitak ona može da vas uhvati za zadnjicu i pomogne vam u pokretima, a može i da vam priušti pravu senzualnu masažu koja će vas oboje dovesti do vrhunca. Anđeo u snijegu ocijenjen je sa četiri zvjezdice.

Foto: Men's health

Foto: Men's health