Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Pijani vozač srušio kapiju i oštetio 17 auta na parkingu Vozeći pod...

Pijani vozač srušio kapiju i oštetio 17 auta na parkingu Vozeći pod dejstvom alkohola, jedan mladić sa Floride oštetio je dobar dio voznog parka svog komšiluka.

0
IZVOR:avaz.ba
PODIJELI

Iako, na sreću, u ovom incidentu niko nije povrijeđen, načinjena je velika materijalna šteta na parkiranim automobilima, ali i na pokretnoj ogradi na ulazu u stambeni blok.

Kako izvještava CBS News, Tony Futch (25) iz Orlanda najprije je pri pokušaju da uđe u krug stambenog kompleksa svojim Chevroletom polomio dio kapije, da bi se zatim zakucao u nekoliko parkiranih automobila.

Tu nije bio kraj, jer je pijani vozač nastavio da se kreće oko obližnje zgrade, gdje je nastavio da udara u parkirana vozila. Kada je nakon toga ponovo udario u kapiju, stanari koji su se okupili privučeni bukom pozvali su policiju.

Jedan od svjedoka navodi da je vozač bio toliko pijan da nije mogao da govori.  Po dolasku policijske patrole odbio je da puše u alkometar, a zatim je ekspresno priveden zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Sada ga očekuje ozbiljna kazna, s obzirom da postoji mogućnost da bude optužen 17 puta, za svaki od 17 automobila u koje je udario.

 

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">