Naslovnica MAGAZIN PJEVAČICA OČAJNA ZBOG SVEGA: Anabela otkrila PRAVU istinu o Luninom HAPŠENJU! Pjevačica...

PJEVAČICA OČAJNA ZBOG SVEGA: Anabela otkrila PRAVU istinu o Luninom HAPŠENJU! Pjevačica Anabela Atijas priznaje da je očajna nakon što je, navodno, policija iz rijalitija "Zadruga" nakratko izvela njenu kćerku Lunu. Naime, blogerka je ispričala u programu uživo da je kupila vozačku dozvolu, pa je prema nekim navodima morala da da iskaz u policijskoj stanici Stara Pazova, što njena majka za "Alo!" negira.

0

Ne znam nikoga ko je čuo da je Luna to ispričala! Čitavu aferu joj neko pakuje, a mi smo zbog užasa “Zadruge” uništeni kao porodica. Više nemam snage da slušam bljuvotine o svojoj kćerki, a ove posljednje laži na njen račun su me dotukle – kaže Anabela kroz plač i dodaje da je njena nasljednica pošteno došla do vozačke dozvole.

– Luna ima trajnu vozačku dozvolu već godinu dana i da je zaista do nje došla nelegalno, do sada bi se to saznalo. Sigurna sam da nije bila na razgovoru u policiji, niti sam ja dobila poziv da se javim. Čitava priča je izmišljena i hoću da se ovaj cirkus što prije završi, jer je postalo neizdrživo – zaključila je Anabela.

Inače, da je Luna bila na saslušanju u policiji otkrila je Jovana Tomić Matora u svađi sa Markom Miljkovićem, kada je pozvala nadležne organe da reaguju jer je di-džej njenu djevojku Sanju Stanković optužio da je pros*itutka.

– Molim ovu državu da pozove Marka na razgovor! Mora da postoji odgovornost za izgovorenu laž na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Kao što je Luna bila u policijskoj stanici, i on mora da da iskaz i dokaže da je vidio Sanjinu sliku u katalogu pros*itutki – rekla je Matora.

Podsjećamo, Luna je više puta u programu uživo pričala o zakonom zabranjenim stvarima sa kojima je bila u neposrednom kontaktu. Ona je svom dečku Slobi Radanoviću otkrila da je pušenje marihuane u njenom domu normalna pojava.

– Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem… Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo seriju “Genijalci”, ne znam da li je znaš, i umiremo od smijeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smijeha. Naručimo i nešto da jedemo, znaš koja bleja! To smo mi – rekla je Luna Slobi prije dva mjeseca, ali i otkrila da je kao mala prisustvovala scenama nasilja kada je njen otac Gagi Đogani tukao njenu majku.