Plan Željka Mitrovića za “Zadrugu 2” ledi krv u žilama!

Željko je došao na ideju da u jezeru bude pravi krokodil. Već je uveliko razmišljao o nabavci kaveza i opasnog reptila i imao je pregršt ideja kako bi igra mogla da se vrti oko toga. Tako nešto nije viđeno na srpskoj televiziji, pa je sigurno da bi izazvalo veliku pažnju – počinje priču dobro obaviješteni izvor „Alo!“ i dodaje da su, ipak, morali da prvenstveno misle na bezbijednost učesnika.

– Iako bi krokodil u „Zadruzi“ sigurno izazvao pažnju publike, vjerovatnije je da bi izazvao opštu histeriju učesnika. Pritom, moralo se misliti i na nepredviđene situacije. Koliko puta se dešavalo da se učesnici pod uticajem alkohola potuku, izazovu neki eksces, svašta nešto… Ko garantuje da se u „Zadruzi 2“ neće desiti da neko pijan upadne u jezero?

-Plitko je i samo po sebi ne predstavlja opasnost, naročito jer je obezbjeđenje uvijek prisutno. Ali šta bi se desilo da je u jezeru krokodil?! Bolje je da se ne rizikuje – rekao nam je izvor i dodao da je Mitrović, poslije dugih konsultacija sa saradnicima, shvatio da bi to bio previše rizičan potez.

– Željko je prihvatio prijedloge i sugestije najbližih saradnika i odustao od ideje da ubaci krokodila u jezero. Shvatio je da je već dosta uradio i da su mnoge stvari koje je donijela „Zadruga 2“ prvi put na televiziji, tako da i nije bilo potrebno da pretjeruje sa opasnim gmizavcem, kojeg bi bilo teško kontrolisati. On je čovjek kome ideje ne manjkaju, stalno nešto novo smišlja, ali je istovremeno pametan da prihvati sugestije svojih saradnika, zbog čega su mu oni zahvalni, jer prepoznaje njihov trud – završava naš izvor.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se