12.4 C
Bihać
Petak, 22 Oktobra, 2021

Pobjednici izbora za GV Bihać: Zajedno imaju 3000 glasova

Iako pozicionirani na listi pod rednim brojevima 10. i 12. ovaj dvojac uspio je na kraju zauzeti prvo i drugo mjesto.

Mustafa Zulić i Nijaz Malkoč apsolutni su pobjednici lokalnih izbora, kada je u pitanju Gradsko vijeće u Bihaću, te imaju velike zasluge za pobjedu SDA u Bihaću.

Iako pozicionirani na listi SDA pod rednim brojevima 10. i 12. ovaj dvojac uspio je na kraju zauzeti prvo i drugo mjesto.

Tako je Mustafa Zulić osvojio 1596 glasova, a Nijaz Malkoč 1396 glasova. Bitno je naglasiti da ovo nisu konačni rezultati, jer još uvijek nisu prebrojani glasovi koji su stigli poštom iz dijaspore.

Ovaj dvojac prepoznat je i nagrađen od strane građana Bihaća za sve realizirane projekte i borbu za lokalnu zajednicu. Projekti vrijedni više miliona KM, sa različitih nivoa vlasti stigli su u lokalne mjesne zajednice u Bihaću njihovom borbom.

Ne uzimajući u obzir politiku, Mustafa i Nijaz su i dugogodišnji prijatelji

Sretni smo i zadovoljni rezultatom koji smo postigli unutar liste SDA za GV Bihać. Broj glasova koje smo dobili prošle nedjelje, velika je dužnost i obaveza prema građankama i građanima Bihaća. Drago nam je da smo prepoznati od strane naroda, te u naredne 4 godine obećavamo da ćemo ispuniti očekivanja ljudi koji su nam dali glas, stoji u izjavama Nijaza Malkoča i Mustafe Zulića.

 

 

Dodaj komentar:
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se