Poklonio baki torbu “Louis Vuitton”, a ona u njoj nosi namirnice

IZVORAvaz.ba

Njegova baka skupocijenu “Louis Vuitton” torbu koristi za namirnice koje kupuje na pijaci. Baka Kineskinja, koja je na poklon dobila torbu od unuka nije shvatila da je njena torba proizvod modnog giganta “Louis Vuitton”, pa je neprijatno iznenadila svog unuka kada je ovaj vidio u čemu baka nosa namirnice s pijace i svježu ribu.

Uzbuđeno mu je rekla, navodi unuk u objavi na kineskom jeziku, da je nova torba izuzetno vodootporna, ali pomalo teška.

Torba poznata pod nazivom “Neverfull” (u prevodu “Nikad puna”) veoma je cijenjena u Aziji, ali i cijelom svijetu i prodaje se po cijeni od gotovo 1.030 eura. Razočarani unuk objašnjava da mu je dojadilo gledati kako njegova baka godinama koristi staru torbu i da je htio da joj pokloni novu i malo skuplju tašnu.

Iako je ostao bez riječi kada je vidio svoju baku kako mu maše noseći skupocijenu torbu punu svježe ribe, priznaje da je odlučio da joj ne govori ništa, jer je vidio koliko je sretna zbog nove torbe.

– Tvoja baka je sigurno najdotjeranija osoba na pijaci, vjerovatno hoda kao da je na modnoj pisti. Čak je i ribi porasla vrijednost – jedan je od brojnih internet komentara koji su uslijedili ubrzo nakon što se unuk požalio na to kako njegova baka koristi “Louis Vuitton” tašnu.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se