Naslovnica BIHAĆ Policija spriječila ilegalni prevoz migranata na područje Unsko-sanskog kantona (VIDEO) Ovakvih slučajeva...

Policija spriječila ilegalni prevoz migranata na područje Unsko-sanskog kantona (VIDEO) Ovakvih slučajeva je sve više u zadnje vrijeme, pitamo se šta nas tek očekuje sa novim valom migranata?

0

Na Facebook profilu našeg sugrađanina pojavila se snimka hapšenja ilegalnog prevoznika migranata koji se 13.04.2019. godine kretao iz pravca Republike Srpske prema Bihaću. Zaustavljen je, legitimisan i lišen slobode na izlazu iz Bosanske Krupe.

Bosanska Krupa, 13.04.2019.Veliki Transport – Veljko Bulajić!

Posted by Pasalic Amir Paski on Subota, 13. April 2019.

Svakodnevno migranti dolaze autobusima, vozom, pa čak i taxi prevozom, a kako vidimo iz pravca Republike Srpske su nam počeli dolaziti i privatnim prevozima. Jasno nam je da su ljudi u našoj zemlji u teškoj situaciji i da gledaju svaku priliku za zaradu, ali na ovaj način uništavati jedan grad, jedan kanton, pa i jednu državu je van svake pameti.

Ovom prilikom apelujemo na vlasti da poduzmu rigorozne mjere i kazne svakog počinioca koji prevozi migrante, smješta iste u privatne kuće, hotele i druge smještaje.