POPOVIĆU, OBRIŠI SVE SNIMKE GDJE SAM NAPADALA VIKI I… Karleuša tražila od Saše veliku uslugu, a kad čujete ZAŠTO!

Zbog više negativnih komentara i prozivki na društvenim mrežama na njen račun, „mala od skandala“ je zamolila direktora „Granda“ za pomoć jer smatra da je neko namjerno minira. Izvor blizak pjevačici rekao nam je da Karleuša sumnja da te isječke na Jutjub postavljaju obožavaoci Viki Miljković.

– Jelena je rekla Saši da bi ona voljela da se uklone snimci iz emisija „Zvezde Granda“ s Jutjuba na kojima se čuje kako ona prva napada Viki. Nije riječ o cijelim emisijama, nego o dijelovima koje je neko namjerno isjekao tako da djeluje da Jelena udara na Miljkovićevu i vrijeđa je, iako ni ona njoj ne ostaje dužna. Te snimke su gledaoci postavljali na svoje privatne kanale, pa Karleuša traži od Saše i „Granda“ da oni, kao vlasnici autorskih prava reaguju i uklone ih s Jutjuba.

– Svakodnevno je vrijeđaju fanovi Viki Miljković na društvenim mrežama, a Jelena je ubijeđena da su oni i postavili te snimke. Saša joj je poručio da će to prijaviti Jutjubu i savjetovao joj da se ne obazire na takve stvari – rekao je naš izvor.

Karleuši je pukao film prije dvije nedjelje nakon objavljivanja snimka na kojem se čuje da ona Miljkovićevoj kaže da je nebitna, a za sebe da je svjetska zvijezda.

– Za one koji pričaju o sebi u trećem licu jednine ima posebna dijagnoza – rekla joj je Viki.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se