Naslovnica BIHAĆ Posljednji ispraćaj i dženaza Mirsada Sipića U utorak 12. juna 2018. godine...

Posljednji ispraćaj i dženaza Mirsada Sipića U utorak 12. juna 2018. godine u popodnevnim satima, brojni prijatelji, rođaci i radnici ŠPD-a oprostili su se u Bihaću od Mirsada Sipića, dugogodišnjeg zaposlenika ŠPD "Unsko-sanske šume" d.o.o Bosanska Krupa, koji je preminuo iznenada u nedjelju 10. juna.

0

Mirsad Sipić rođen je u mjestu Prisočka kod Kotor Varoši 04.05.1965. godine. Cijeli svoj radni vijek, punih 35 godina, proveo je u šumarstvu.

Nakon završetka školovanja zaposlio se u Šumskom gazdinstvu „Risovac“ u Bihaću. Formiranjem Šumsko-privrednog društva “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa u čiji sastav je ušlo i ŠG „Risovac“ Bihać , raspoređen je u Podružnicu “Šumarija” Bihać. Bio je angažovan na različitim poslovima i zadacima. Radio je kao čuvar šuma, primač,tehnički kontrolor te poslovođa uzgoja i zaštite šuma. U momentu smrti radio je poslove otpremača drvnih sortimenata.

Mirsad je bio vrijedan radnik, prijatan i susretljiv i svojim odlaskom ostavio je veliku prazninu u dušama onih koji su ga voljeli. Posebno velika praznina i bol ostala je u dušama njegovih najbližih, sina Sanela i supruge Esade, koji će ga stalno čuvati u sjećanju. Ostaće i u lijepim mislima ostale njegove rodbine, prijatelja i radnih kolega.

Neka mu je vječiti rahmet!