Poslušajte šta je Lepa Brena za “Avaz” rekla nakon smrti Džeja Ramadanovskog

IZVORavaz.ba

Lepa Brena veoma je pogođena smrću Džeja Ramadanovskog. Za “Avaz” je rekla da su njena porodica i ona veoma tužni i pogođeni ranim odlaskom, kako ističe, “našeg kolege i prijatelja Džeja Ramadanovskog”.

– Džej Ramadanovski je počeo saradnju sa mnom još daleke 1987. godine. Upoznali smo se na snimanju filma “Hajde da se volimo” – prvi dio. On izvodio svoju numeru i tako je započeo svoju pjevačku, i na neki način, svoju filmsku karijeru. Moram priznati da je on jedan od najdražih ljudi sa čitave ex-Yu scene, zato što je plijenio svojom ljudskom dobrotom, svojom radošću i svojom ljudskom čistotom duše. I zaista je neko ko će nam mnogo, mnogo nedostajati. Ostavio je iza sebe vanserijske pjesme sa fenomenalnim tekstovima, muzikom i sa jako lijepim aranžmanima. Ostavio je iza sebe neizbrisiv trag čovjeka koga su sve kolege voljele i kojima će on sigurno nedostajati.

Džej Ramadanovski

Ovim putem želim da izrazim saučešće njegovoj porodici i mislim da je on jedan od veoma rijetkih ljudi, pjevača, sa naše muzičke scene, sa ex-Yu neba, koji će zaista nedostajati svima, naročito njegovoj porodici.

Međutim, ono što će ostati iza njega je veliko naslijeđe za one koji su ljubitelji veoma specifične i lijepe muzike, muzike koja je bila inspirisana ljubavlju, dobrim i toplim emocijama i bit će to muzika koja će ostati evergrini i, naravno, to će biti muzika za sva vremena – izjavila je Lepa Brena.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se