6.4 C
Bihać
Ponedjeljak, 18 Oktobra, 2021

Poslušajte šta je Lepa Brena za “Avaz” rekla nakon smrti Džeja Ramadanovskog

IZVORavaz.ba

Lepa Brena veoma je pogođena smrću Džeja Ramadanovskog. Za “Avaz” je rekla da su njena porodica i ona veoma tužni i pogođeni ranim odlaskom, kako ističe, “našeg kolege i prijatelja Džeja Ramadanovskog”.

– Džej Ramadanovski je počeo saradnju sa mnom još daleke 1987. godine. Upoznali smo se na snimanju filma “Hajde da se volimo” – prvi dio. On izvodio svoju numeru i tako je započeo svoju pjevačku, i na neki način, svoju filmsku karijeru. Moram priznati da je on jedan od najdražih ljudi sa čitave ex-Yu scene, zato što je plijenio svojom ljudskom dobrotom, svojom radošću i svojom ljudskom čistotom duše. I zaista je neko ko će nam mnogo, mnogo nedostajati. Ostavio je iza sebe vanserijske pjesme sa fenomenalnim tekstovima, muzikom i sa jako lijepim aranžmanima. Ostavio je iza sebe neizbrisiv trag čovjeka koga su sve kolege voljele i kojima će on sigurno nedostajati.

Džej Ramadanovski

Ovim putem želim da izrazim saučešće njegovoj porodici i mislim da je on jedan od veoma rijetkih ljudi, pjevača, sa naše muzičke scene, sa ex-Yu neba, koji će zaista nedostajati svima, naročito njegovoj porodici.

Međutim, ono što će ostati iza njega je veliko naslijeđe za one koji su ljubitelji veoma specifične i lijepe muzike, muzike koja je bila inspirisana ljubavlju, dobrim i toplim emocijama i bit će to muzika koja će ostati evergrini i, naravno, to će biti muzika za sva vremena – izjavila je Lepa Brena.

Dodaj komentar:
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se