Potrebna 22 radnika: Javni oglas za prijem radnika na neodređeno vrijeme u “Krupa kabine” d.o.o. Bosanska Krupa

NAZIVI RADNIH MJESTA:

 • Tehnički savjetnik direktora – 1 izvršitelj
 • Rukovoditelj proizvodnje – 1 izvršitelj
 • zavarivač – 20 izvršitelja;

POTREBNI USLOVI:

 • Tehnički savjetnik direktora: VSS- tehničkog smjera, minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika.
 • Rukovoditelj proizvodnje: Mašinski Fakultet – inzinjer mašinstva, minimalno 3 godine radnog iskustva u vođenju i programiranju proizvodnje u oblasti metaloprerade ili proizvodnje sa unutrašnjom proizvodnjom dijelova ili završenih proizvoda u seriji, poznavanje engleskog jezika.

OPIS POSLOVA:

Tehnički savjetnik direktora vrši organizaciju, koordinaciju i praćenje poslova u sektoru i  službama; kontaktira sa kupcima i dobavljačima po specifičnim pitanjima tehničke prirode; predlaže plan investicionog ulaganja u mašine i postrojenja; primjenjuje mjere ZnR, PPZ i zaštitu okoliša; redovno izvještava Direktora o izvršenim poslovima i obavlja druge zadatke po nalogu Direktora.

Rukovoditelj proizvodnje vrši organizaciju i praćenje poslova u proizvodnji; raspoređuje radnike na radna mjesta u proizvodnji po potrebama plana izrade komponenata i proizvoda; vrši analizu potrebnog broja radnika po pojedinim odjeljenjima i izvještava Direktora; vodi evidencije i radne naloge o izvršenim poslovima; izvještava službu prodaje o raspoloživosti proizvoda za isporuku; brine o ispravnosti i održavanju alata za proizvodnji; primjenjuje mjere zaštite na radu i zaštite okoliša i obavlja i druge zadatke po nalogu nadređenih.

KLJUČNE ODGOVORNOSTI:

Tehnički savjetnik direktora, kao član rukovodstva, odgovoran je za: postizanje postavljenih ciljeva u svom sektoru; primjenu mjera ZnR, PPZ, zaštite okoliša i civilne zaštite; predlaže stimulativno nagrađivanje radnika; predlaže uvođenje disciplinskih mjera protiv radnika; stara se o raspoređivanju radnika sa ciljem postizanja boljih poslovnih rezultata.

Rukovoditelj proizvodnje,  u svojstvu  član užeg menadžmenta Društva, odgovoran je za: postizanje postavljenih ciljeva u svojoj službi; pravovremeno izvršavanje plana proizvodnje; kvalitet proizvoda; zalihe nedovršene proizvodnje; primjenu mjera zaštite na radu, zaštite okoliša i civilne zaštite; predlaganje stimulativnog nagrađivanja Radnika; programiranje proizvodnje; vršenje analize vrijeme/troskovi; efikasno upravljanje ljudskim, ekonomskim i tehnološkim resursima; saradnju sa svim odgovornim licima u Sektoru za proizvodnju; koordiniranje aktivnosti svih segmenata proizvodnje, u cilju povećanja obima i kvaliteta iste.  Koordinira aktivnosti sa svim rukovodiocima službi u svrhu organizacije procesa proizvodnje. Odgovoran je za kvalitativno i kvantitativno obavljanje procesa proizvodnje; za kvalitet gotovog proizvoda; odgovoran je da se radnici koji rade u proizvodnji pridržavaju tehničkih uputstava za rad sa mašinama i da se proces proizvodnje vodi po tehnološkim postupcima.

SPOSOBNOSTI:

Izražena komunikativnosti i organzacione sposobnosti, liderstvo, timski rad i fleksibilnost.

NUDIMO:

Ugovor o radu na neodređeno vrijeme sa probnim radom u trajanju od četiri mjeseca.

Platu u skladu s ličnim kompetencijama.

Stručno usavršavanje i osposobljavanje u Italiji, u okviru korporacije SIAC S.p.a., pohađanje Krupa Kabine Academy, radi usavršavanja leadership vještina, komunikacije i motivacije pod mentorstvom renomiranog zagrebačkog profesora, in house obuke i eksterne obuke po potrebi.

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju navedene uslove da prijavu sa kraćom biografijom  i kopijom dokaza o traženoj stručnoj spremi, radnom iskustvu i poznavanju engleskog jezika,  dostave na adresu:

“KRUPA KABINE” D.O.O.

ULICA UNSKA B.B.

BOSANKA KRUPA

ili na e-mail adresu: [email protected]

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

Više informacija možete dobiti na broj telefona: 037/470-026

 

Društvo “KRUPA KABINE” d.o.o. Bosanska Krupa poziva sve odgovorne, pouzdane i motivirane osobe koje se žele profesionalno razvijati da se prijave na javni oglas zbog pripreme za rad kroz obuku za sljedeća radna mjesta:

 1. zavarivač – 20 izvršitelja;

 

Potrebni uslovi:

 • samostalnost u radu kao i rad u timu;
 • dobre organizacijske vještine;
 • želja za daljim učenjem i usavršavanjem;
 • prednost imaju osobe sa radnim iskustvom.

 

Nudimo Vam:

 • rad u poticajnoj i ugodnoj atmosferi;
 • edukaciju i stručno usavršavanje;
 • priliku za lični i profesionalni rast i razvoj.

 

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju navedene uslove da prijavu sa kraćom biografijom dostave na adresu:

“KRUPA KABINE” d.o.o.

Ulica Unska b.b.

Bosanska Krupa

Ili na e-mail adresu: [email protected]

Rok za prijavu ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

Više informacija možete dobiti na broj telefona: 037/470-026

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se