Povećala grudi, pa postala “serijska ljubavnica”: Spavam samo s oženjenima (FOTO)

IZVORavaz.ba

”Serijska ljubavnica” uživa u luksuznim putovanjima vrijednim 30.000 funti (više od 65 hiljada KM) nakon što je povećala grudi i nalazi se samo s bogatim oženjenim muškarcima.

Naime, Kejt Star (Katie, 33) ispričala je kako je bila na mnogobrojnim egzotičnim destinacijama s imućnim muškarcima koji se žele odmaknuti od svojih žena.

I prije se ona kretala u takvim krugovima, ali popularnost joj je skočila tek kada je odlučila povećati grudi prošle godine.

Uložila je “samo” pet hiljada funti (više od 10 hiljada maraka) u silikone, no to joj se višestruko isplatilo.

– Uvijek sam mogla bez problema naći dečka, ali to su bili dosadni tipovi kojima je vrhunac izlaska bio odlazak u kino i na pizzu. Željela sam upoznati bogatije muškarce koji vole pustolovine i mislila sam da ću ih privući ako povećam grudi. Definitivno je upalilo. Kada sam počela objavljivati fotke nakon operacije, odjednom sam dobila brdo ponuda i mogla sam birati s kime se želim nalaziti – kazala je za “Daily Mail”.

”Izračunala sam da bi me sva ova putovanja u proteklih godinu koštala 30.000 funti, ali sve sam dobila besplatno”, rekla je.

Ove je godine imala trojicu oženjenih bogataša koji su je vodili po Evropi.

– Na početku sam bila skeptična jer nisam željela uništiti ničiji brak, ali svi su oni bili vrlo otvoreni za varanje. To je činjenica života – život postane dosadan kada spavate s istom osobom 30 godina. Ovako svako ima priliku zabaviti se, a da niko ne bude povrijeđen. Nimalo ne žalim što sam operirala grudi jer mi je to otvorilo nova vrata. Čak razmišljam da se podvrgnem još nekim zahvatima – priznala je.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se