Poznati turski glumac proganja Selmu Bajrami! (FOTO)

IZVORAvaz.ba

Jedna od onih koja prati tu seriju je i popularna pjevačica Selma Bajrami.

U prošlom broju pisali smo o tome kako će se u njenom novom spotu pojaviti dvojnik Bali-bega, a nekoliko dana poslije te objavljene priče, dobivamo drugu, jako zanimljivu.

Naime, prema dobro obavještenom izvoru „Expressa“, „oko“ na našu pjevačicu „bacio je“ Guran Gulbahar koji ima ulogu negativca Nedžata u toj seriji. On već dugo na Instagramu prati Selmu i često komentira njene fotografije. Odnedavno se čuju povremeno i telefonom.

Kontaktirali smo Selmu ali ni riječi na tu temu nije željela reći. Samo je kazala kako je u kontaktu sa agentima nekih turskih glumaca zbog novog spota i ništa više.

„Ptičice“ koje se druže sa popularnom „sirenom“ „procvukutale“ su nam i otkrile kako će popularni glumac iz Turske uskoro poslovno doputovati u Beč, ali će se tamo zadržati malo duže. Između ostalog dogovorio je i ručak sa atraktivnom Selmom.

Vrijeme će pokazati hoće li Selma poslovnu saradnju pretvoriti u nešto emotivnije te da li će ipak dvojnik Bali-bega iz novog spota ostati uskraćen njenih zagrljala zbog Gulbahara.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se