Naslovnica MAGAZIN PREKO OVOG NEMA ŠANSE DA PREĐE: Luna ga uhvatila kako je vara...

PREKO OVOG NEMA ŠANSE DA PREĐE: Luna ga uhvatila kako je vara u WC-u! Luna Đogani odlučna u tome da prevaru nikad neće oprostiti! Luna Đogani otvorila je sinoć dušu i pričala o svojim prethodnim ljubavnim iskustvima i prevarama, a Kija je pomno slušala. Đoganijeva se opet dotakla svog bivšeg dečka Srđana Sarića.

0

– Moram ponovo da spomenem Srđana. Mi smo imali lijepu vezu, tretirao me kao princezu. Ja sam jednom saznala da se dopisivao sa nekom djevojkom, i prešla sam preko toga, ali mu nikad više nisam vjerovala i to je puklo – priznala je Luna.

Međutim, kao da je shvatila da često pominje Srđana, Luna se odjednom prisjetila još jednog bivšeg.

– Taj prvi dečko sa kojim sam bila, prevario me sa drugaricom. Uhvatila sam ih u wc-u kako se ljube. Prešla sam preko toga i nikad nisam htjela da se svetim. Ali sam se ohladila, ostavila sam ga i on je htio da crkne, nije mogao da podnese da mi više nismo zajedno. Sve sam Bog vrati. Od tada sam rekla nikad više ne bih prešla preko prevare – rekla je Luna.

Kristina je pomno slušala osobu koja je nekome preotela muža, pa je iskreno ušla u razgovor sa njom i ispričala svoju stranu priče i kako je ona u takvim situacijama funkcionisala.

– Kako ja sad poslije svih situacija i iskustva da vjerujem u sve? Ali, ja sam takva. Vjerujem da nisu svi isti, meni je samo bio šok, jer nisam to očekivala od njega. Ja sam njemu dala previše slobode. On je mogao da radi šta god je htio. Ne samo sa njim, nego sa svakim. Zato kažem, svi misle da smo u ozbiljnoj vezi, a ja nisam. Moja prava ozbiljna veza da se baš posvetim to je on, za ovo ostalo uvijek sam znala ima rok trajanja i to je to. Nije ni on kriv u smislu zašto se tako osjećam, ali svaki je takav. Zaista sam mislila da je on drugačiji, a onda sam shvatila da u biti su svi isti. Ja sam prema ostalim momcima bila kreten – priznala je Kija.