“Probudila sam se i vidjela njegovu poruku…” Kija otkrila kakve slike joj je Sloba poslao, a vezane su za njihovo vjenčanje!

Kija  je otkrila da se jeste čula sa Slobom, tokom prethodnog dana, ali je i ekskluzivno otkrila da su je u subotu kada se probudila sačekale njegove poruke, i to sadržine vezane za njihovo vjenčanje!

– Ustala sam rano, pa sam opet zaspala i sanjam kako nam je rečeno da treba do 29. avgusta da ostanemo u Zadruzi i ja zovem advokata i kažem: “Ne, izvadi me napolje”. I budim se i vidim poruku koju mi je Slobodan poslao, dvije slike, prošao je pored mjesta gde smo se vjenčali, pored lokala i poslao mi je te slike. Reko ne mogu da vjerujem šta mi čovjek radi. Tako da na neki način mi je teže, a na neki lakše, ali nema kamera pa mogu na miru kući da patim. Ja sam mu poslala samo smajli, prvo to mjesto je prelijepo, a drugo asocira me na lijepe uspomene kao i njega sigurno. Eto prošao je tuda i sjetio se – otkrila je ona.

Kija je rekla da Sloba još nije potpisao papire za razvod, a otkrila je da će se vidjeti sa suprugom, ali pod dva uslova.

“Okružena sam prijateljima i porodicom, mnogo mi je lakše. Ljubav nije prošla, nije se ni umanjila, ali je zatrpana nekim drugim stvarima. Vidjećemo se u prisustvu advokata, to je sigurno, nećemo biti samo, a drugo, biće na javnom mjestu, da ne bi upali u iskušenje od svađa i emocija”, rekla je Kija.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se