Promo /Bosna Sunce osiguranje kreiralo police osiguranja za one koji misle na svoje zdravlje

Neuredan način života, stres, nekretanje, nepravilna i loša ishrana, izloženost toksinima i genetske predispozicije su najčešći uzroci teških bolesti. Nažalost broj osoba koje obolijevaju od teških bolesti je jako veliki.

Foto: BSO

Foto: BSO

“Zabrinjavajući su statistički podaci koji pokazuju da je broj oboljelih od malignih bolesti u BiH u posljednjih deset godina udvostručen. Samo u našoj Poliklinici Sunce-Agram pri redovnim sistematskim pregledima dijagnosticirano je 3.736 premalignih i malignih promjena u početnom stadiju”, navode iz Bosna Sunce osiguranja.

Program Bosna Sunce dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja usmjeren je na kvalitetnu dijagnostiku, prevenciju i rano otkrivanje bolesti, što je bitan preduvjet uspješnog liječenja, proširili smo pokrićima za slučaj da osoba oboli od teške bolesti.

Proizvod je namijenjen kako pojedincima tako i firmama koje osiguravaju svoje radnike uz kolektivno osiguranje od nesretnog slučaja. Ovaj proizvod je tržište prepoznalo i imamo svakodnevno dosta upita i veliki interes za zaključivanje ove vrste osiguranja.

Osiguranje isplaćuje naknadu u slučaju nastupanja jedne od ovih teških bolesti : maligni tumor, moždani udar, infarkt miokarda, transplatacija organa, koma, embolija pluća, bakterijski meningitis, encefalitis, otkazivanje rada bubrega, benigni tumori mozga, hronično oboljenje jetre i hronično oboljenje pluća.

Uz zaključenu višegodišnju policu DZO-a, od minimalno tri godine, koja omogućava sistematski pregled, korisnici dobijaju i gratis osiguranje od nastanka 12 teških bolesti, sa pokrićem od 5.000,00 KM do 10.000,00 KM.

Foto: BSO

Foto: BSO

“Osiguranik može biti svaka zdrava osoba od navršenih 14 do 60 godina. S ovim finansijskim sredstvima se zasigurno može dostojanstvenije suočiti s teškim životnim razdobljem u slučaju nastanka bolesti”, poručuju iz Bosna Sunca osiguranja.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se