Rada Manojlović izazvala masovnu tuču neviđenih razmjera!

Rada Manojlović širom regiona, ali i u dijaspori ima brojne fanove, a jedan se zbog nje čak i potukao. Rada je jedna od najzgodnijih plavuša na estradi. Kažu da je ženska ljepota ponekad fatalna, a to je osjetila publika na koju je nasrnuo jedan pjevačicin fan, piše Express Magazin.

– U tom klubu u Ljubljani postoji separe tik uz binu, pa ko tu sjedi, maltene ima osjećaj da je na samoj bini. Jedan momak koji mnogo voli Radu, rezervirao je to mjesto, pola sata prije početka Radinog nastupa stigao je sa društvom i čekao da se pjevačica popne na binu – priča izvor magazina “Star” i dodaje da je haos u klubu izazvao jedan biznismen.

– Čim je Rada počela da pjeva, nakon nekoliko minuta, pojavio se jedan poznati biznismen iz Slovenije koji je io da i on sjedi u tom separeu kako bi bio blizu pjevačice. Tada je došlo do rasprave, jer momak koji je došao prije njega nije želio da se pomjeri objašnjavajući da je to mjesto rezervirao sedam dana ranije. Biznismena to, pak, nije zanimalo, već je po svaku cijenu htio da sjedne baš tu. Nakon rasprave počelo je i guranje, a onda su poletjele čaše i flaše. Za sve to vrijeme Rada je pjevala, a kada je shvatila šta joj se dešava ispred nosa, baš se uplašila. Onda se sklonila kod klavijaturiste, a tuča je trajala nekoliko minuta. Obezbjeđenje ih je obojicu izbacilo iz kluba a onda je Rada na mikrofon rekla prisutnima “Hajmo sada da se zabavimo bez incidenata” i nastavila sa pjesmom – završava izvor sa lica mjesta.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se