Naslovnica MAGAZIN RADINA KOLEGINICA OTKRIVA: Znala je da je Haris vara! Praštala mu jer...

RADINA KOLEGINICA OTKRIVA: Znala je da je Haris vara! Praštala mu jer je odličan u KREVETU! Kako je za Kurir Stars ispričala Radina koleginica i prijateljica (zamolila je da ne objavljujemo ime), pjevačica je bila upućena u sve folkerove preljube, ali dugo nije željela da ga ostavi jer im je seksualni život bio odličan.

0
Rada Manojlović je oduvijek sumnjala u vjernost svog doskorašnjeg devet godina mlađeg dečka Harisa Berkovića, s kojim je raskinula krajem marta ove godine.

Kako je za Kurir Stars ispričala Radina koleginica i prijateljica (zamolila je da ne objavljujemo ime), pjevačica je bila upućena u sve folkerove preljube, ali dugo nije željela da ga ostavi jer im je seksualni život bio odličan.

“Berković je velika švalerčina. Iako prema Radi gaji velika osjećanja, on ne može da se kontroliše u društvu drugih djevojaka. Najviše joj je bio nevjeran na svirkama, kada masu djevojaka dovede u svoj separe. Kad radi u inostranstvu, obavezno neku pokupi poslije nastupa i završe zajedno u njegovoj hotelskoj sobi. Nastupali smo zajedno nekoliko puta i uvijek bi poslije svirke završio s nekom obožavateljkom u sobi”, otkriva Radina koleginica.

Manojlovićeva je Berkovića više puta uhvatila u laži, čak mu je nalazila i prepiske s drugim djevojkama, ali on se uvijek vadio na svoje drugove i tvrdio da je nevin.

“Na kraju je ipak odlučila da joj je svega dosta jer on stvarno nije imao granicu!”, kaže naša sagovornica.

Marija Dejanović