Raspada se brak učesnika Zadruge – žena PRIJETI da će mu oduzeti i dijete!

Nisu prošla ni dva dana od kako je počela “Zadruga“, a već smo svjedoci haosa koji su se dešavali u više navrata.

Veliki Šef je uvidio da je ljubomora između bračnog para dovela do velikog razdora, tako da je odlučio da im pošalje ljubavnog terapeuta. Naime, vođi je stiglo pismo gdje je pisalo da je neophodno da Marko i Divna istog momenta odu u sobu za rehabilitaciju. Tamo im se nakon nekoliko minuta priključila Ivana – ljubavni terapeut.

Ivana ih je ispitivala o tome šta ih muči, a zajedno su došli do zaključka da Maca predstavlja najveću prepreku u njihovom odnosu. Kako je Marko potvrdio da njegov odnos sa Macom jeste razlog Divnine tuge, svi zajedno su zaključili da je najbolje da Marko ubuduće ignoriše Macu i da postepeno prekine svaki kontakt sa njom.

– Ja bih voljela da Marko iskulira Macu. Da je iskulira, da je ignoriše, da je ne gleda i da ne priča sa njom… Da nemaju nikakav kontakt. Sa drugim djevojkama nemam ništa, sa svima se družim, ali mora da iskulira Macu, jer to nije lijepo – požalila se Divna.

Kako je izgledao čitav razgovor ljubavnog terapeuta sa ovim bračnim parom i kakva je još pitanja Marko imao za Ivanu,  pogledajte u videu ispod.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se