Naslovnica MAGAZIN Rasprava u sudnici trajala četiri sata: Severina i Milan se nisu ni...

Rasprava u sudnici trajala četiri sata: Severina i Milan se nisu ni pogledali Milan Popović i Severina Vučković ponovo su se susreli na sudu. Susret nakon praznika, kako prenose hrvatski mediji, nije bio prijatan.

0

Severina Kojić i Milan Popović su na sud stigli odvojeno, u pratnji svojih advokata, a kada su sjeli jedno preko puta drugog u hodniku pred početak suđenja – nisu se ni pogledali. Severina nije smjela Milana da pogleda u oči, navode hrvatski mediji, a Milan je bio zauzet sudskim spisima.

Rasprava u sudnici je, navodno, trajala četiri sata, a po izlasku nisu htjeli da komentiraju sudski spor. Upućeni su hrvatskim medijima ispričali da je rasprava bila žestoka.

Milan Popović je ranije pričao da on samo traži ravnopravno starateljstvo nad svojim sinom.

-Naslovi da je sud zabranio majci da viđa dijete 200 dana u godini i da može da ga zove samo u određeno vrijeme su zlonamerni i samo su pokušaj Severinine kampanje da od sebe napravi žrtvu. Privremena mjera u potpunosti je u skladu sa principom zajedničkog podjeljenog roditeljstva i jedino ispravno rješenje za našeg sina Aleksandra. Severina vrlo dobro zna da Aleksandra može da posjeti i da ga nazove kad god to poželi –rekao je Milan Popović koji je i ranije navodio šta je u najboljem interesu djeteta.