Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Razbješnjeli muž je zatekao golu suprugu sa ljubavnikom: Njega je krvnički pretukao,...

Razbješnjeli muž je zatekao golu suprugu sa ljubavnikom: Njega je krvnički pretukao, a onda je dohvatio nju Ljubomorni muž Vasilij iz grada Salavata u Rusiji, udarao je svoju golu suprugu, koja je ležala na krevetu pokrivena samo tankim prekrivačem.

0

Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok on ponovo kreće da je udara. Žena po imenu Nađa sve vrijeme moli svog muža da prestane da je udara.

Muž je na to pita šta je pogriješio, pa je morala da nađe ljubavnika. Onda joj je rekao da je ovo želio da uradi odavno i zapitao je da li je ijednog trenutka pomislila na djecu. Za to vrijeme je njen ljubavnik ležao na podu, pokriven peškirom, a moglo je da se vidi da je i on prekriven krvlju.

Video je snimao muževljev prijatelj koji mu se pridružio u verbalnom napadu na njegovu golu ženu. Muž je svoju ženu optuživao da je ku.va i šljam, a njeno stanje i stanje ljubavnika nisu poznati.

Portparol policije je istakao da se ulažu hitni napori kako bi se utvrdili identiteti napadača, pretučene žene i ljubavnika.